Examinare Gadgets version 2.2 nu släppt.

2019-10-16

Under 3 år har Examinare Gadgets använts till olika typer av feedback, nu släpper vi version 2.2 vårt system för enkätkiosker och vi har även en ny hemsida till Examinare Gadgets.

Genom att vi nu även har släppt en ny Android APP så stödjer vi nu inte bara att man kan styra sin enkätkiosk utan man kan även lägga till visningsskärmar till den funktionalitet som just du behöver. Använd Examinare Gadgets över hela er verksamhet, allt ifrån att visa upp smileys för snabb återkoppling i affärer. Koppla på en mer avancerad funktionalitet som öppnar en enkät ifall dina besökare inte är nöjda. 

Vi stödjer även nu i version 2.2 möjligheten att inhämta information ifrån andra källor till din Gadgets och det bästa är att ni kan använda dessa Gadgets direkt ifrån er inloggning i Examinares enkätverktyg.

Kontakta oss idag för en offert för ert nästa enkätkiosk projekt.


Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+9= * *