Votingbox-projektet förvandlas till Examinare Gadgets v2

2019-02-10

Vi är glada att informera er alla om att Votingbox-projektet nu har bytt till ett nytt namn och en ny plattform. Från att vara ett litet industriellt datorprojekt till att bli ett mer onlineprojekt där fler och fler vill visa undersökningar istället för bara smileys flyttar vi nu över Votingbox Projektet till Examinare Gadgets v2.

Votingboxes kommer att bytas ut.

Alla befintliga votingboxes kommer att ändras till Android-surfplattor som kan monteras i den befintliga strukturen. På så sätt kan din votingbox fortsätta att fungera som avsett.

Vi planerar att stödja offline-beteende under första kvartalet 2020, tills dess kommer offline-funktionaliteten att täckas från kund för kund. De nya Examinare Gadgets-terminalerna har en pekskärm på 19-22 tum och till och med Android-surfplattor kan användas tillsammans med systemet direkt. I och med den nya uppgraderingen kan användare använda terminalerna inte bara för att få resultat, de kan också ersätta befintliga instrumentpaneler.

Vi ser fram emot att höra från er kunder om vad ni tycker om vår nya plattform och från fjärde kvartalet kommer den offentliga appen att släppas.


Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

2+7= * *